Kalesje-trøbbel?

→ Vår "kalesje-ambulanse" rykker ut!

Når uhellet er ute, og du står der med en skadet eller manglende båtkalesje, er vår kalesjeambulanse klar til å rykke ut. Med lynrask responstid og rask utrykking er vi på plass innen 24 timer. Vår 30 år lange erfaring kommer til sin rett når vi håndterer hvert oppdrag med presisjon og omsorg.

Vi fikser innen 24 timer

Vi ringer deg opp!

LAget for hånd

Hver kalesje vi skaper er et håndlaget mesterverk, konstruert med nøye oppmerksomhet til detaljer og en uovertruffen finish som definerer Salmaker Broderings håndverksarv.

diamond-gem

Premium Materialer

Vi benytter kun premium materialer som er nøye utvalgt for deres slitestyrke, vannavvisende egenskaper og evne til å stå imot de tøffeste maritime miljøer.

Vi reparer kalesjer innen 24 timer

Vi Reparerer alle typer båtkalesjer:

Ta kontakt eller fyll ut skjema så ringer vi deg for å avtale befaring / reparasjon!

Hver nødreparasjon vi gjennomfører, er en umiddelbar løsning for å holde dine båttur-planer på rett kjøl, slik at du kan sjøsette uten unødvendige opphold.

Kvalitet i alle ledd

Våre partnerskap med anerkjente leverandører sikrer at vi alltid tilbyr de beste materialene for din kalesje

Slitsterke materialer

Valgt for deres langvarige holdbarhet og kvalitet, våre materialer garanterer at din båtkalesje vil vare gjennom år med bruk.

diamond-gem

Solid konstruksjon

Vårt håndverk kombinerer solid konstruksjon med estetisk design for å sikre at hver kalesje er like robust som den er vakker.

vann avvisende egenskaper

Med vannavvisende egenskaper, sikrer våre båtkalesjer at din båt er beskyttet mot elementene, uansett vær.

Kvalitets håndtverk

Vårt håndverk reflekterer vår kompromissløse standard for kvalitet, og lover et produkt som forbedrer både funksjonaliteten og utseendet til din båt.